De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Burrito’s met runderreepjes & kidneybonen_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Peterselie Peterselie
(handvol)
1
Sjalotten Sjalot1
Minutensteaks Minutensteak
(in reepjes)
400 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Tortilla-wraps Tortilla-wrap8
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze120 g g
Kidneybonen Kidneybonen
(gespoeld)
255 g g
Bieslook Bieslook
(fijngehakte)
2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de relish:

Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Rode paprika's Rode paprika2
Water Water8 el el
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Azijn Azijn4 el el
Suiker Suiker2 el el

Burrito’s met runderreepjes & kidneybonen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwijder voor de relish de pitjes van de paprika’s en snij in stukken. Pel de ui en snij in partjes. Pel de look. Doe de look met de ui en de paprika in de mixkom en hak 10 seconden/stand 5. Giet een scheutje olijfolie in de mixkom en fruit roast/5 minuten/100°C. Voeg paprikapoeder, water, azijn, suiker, peper en zout toe en laat 30 minuten/100°C/stand 1 inkoken. Pureer daarna 10 seconden/stand 5. Schep uit de mixkom en zet koel. Maak de mixkom schoon.
  2. Pel de sjalot en de knoflook en doe samen met de peterselie in de mixkom. Hak 6 seconden/stand 5. Duw de restjes met de spatel naar beneden. Giet er een scheutje olijfolie bij en fruit roast/3 minuten/100°C. Voeg de runderreepjes in 2 delen toe en roast/4 minuten/100°C, zonder maatbeker. Voeg de kidneybonen en de specerijen toe, kruid met peper en zout en meng reverse/100°C/2 minuten/stand 1.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het vlees-bonenmengsel over de wraps. Rol op en leg ze in een ingevette ovenschaal met de naad naar beneden. Verdeel er de paprikarelish over en strooi er de kaas over. Zet 10 minuten in een oven van 200°C. Werk af met de bieslook.