
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Praagse schnitzels Praagse schnitzel | 4 | |
Gerookt spek
Gerookt spek (blokjes) | 150 g g | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | 0,5 | |
Eieren
Ei (hardgekookt) | 4 | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 50 g g | |
Arachideolie Arachideolie | 100 ml ml |
Voor de dressing
Mayonaise Mayonaise | 4 el el | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Citroensap Citroensap | 3 el el | |
Water Water | 2 el el | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 4 el el | |
Kappertjes Kappertjes | 2 el el | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCaesar salade met schnitzel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit een koekenpan en bak de spekjes goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Verhit de arachideolie in de pan en bak de schnitzels goudbruin. Snijd in reepjes.
- Mix alle ingrediënten voor de dressing en kruid met peper.
- Snij de eieren in 4 partjes en haal de salade uit elkaar. Verdeel de slabladeren en spekjes over vier borden en leg er de eieren bij. Schik er de schnitzelreepjes op en werk af met de dressing en de Parmezaanse kaas.
TIP: In een goed afsluitbaar potje kun je de dressing tot twee weken bewaren in de koelkast