De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Caesar salade met schnitzel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Praagse schnitzels Praagse schnitzel4
Gerookt spek Gerookt spek
(blokjes)
150 g g
Ijsbergsla Ijsbergsla0,5
Eieren Ei
(hardgekookt)
4
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas50 g g
Arachideolie Arachideolie100 ml ml

Voor de dressing

Mayonaise Mayonaise4 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Citroensap Citroensap3 el el
Water Water2 el el
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas4 el el
Kappertjes Kappertjes2 el el
Peper Peper

Caesar salade met schnitzel

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(68)

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan en bak de spekjes goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Verhit de arachideolie in de pan en bak de schnitzels goudbruin. Snijd in reepjes.
  3. Mix alle ingrediënten voor de dressing en kruid met peper.
  4. Snij de eieren in 4 partjes en haal de salade uit elkaar. Verdeel de slabladeren en spekjes over vier borden en leg er de eieren bij. Schik er de schnitzelreepjes op en werk af met de dressing en de Parmezaanse kaas.

TIP: In een goed afsluitbaar potje kun je de dressing tot twee weken bewaren in de koelkast