De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Capunti alla puttanesca met kalkoenrollade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Capunti alla puttanesca Capunti alla puttanesca530 g g
Kalkoenrollade Kalkoenrollade200 g g
Rode paprika's Rode paprika1
Peterselie Peterselie
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Capunti alla puttanesca met kalkoenrollade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(1)

Bereiding

  1. Kook de capunti in kokend gezouten water met de helft van de pastakruiden en giet af.
  2. Snij de kalkoenrollade in reepjes en de rode paprika in blokjes. Hak een handvol peterselie.
  3. Meng alle ingrediënten met enkele eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout. Schik op borden.