Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Capunti alla puttanesca Capunti alla puttanesca | 530 g g | |
Kalkoenrollade Kalkoenrollade | 200 g g | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Peterselie Peterselie | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCapunti alla puttanesca met kalkoenrollade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de capunti in kokend gezouten water met de helft van de pastakruiden en giet af.
- Snij de kalkoenrollade in reepjes en de rode paprika in blokjes. Hak een handvol peterselie.
- Meng alle ingrediënten met enkele eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout. Schik op borden.