De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Caraïbische kiptaco's

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voor de salsa

Mango's Mango
(in blokjes)
1
Ananassen Ananas
(in blokjes)
0,25
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Limoenen Limoen
(geperst)
0,5
Koriander Koriander
(fijngehakt)
Cayennepeper Cayennepeper
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de taco's

Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geplet)
1
Kippengehakt Kippengehakt500 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder1 el el
Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Caraïbische saus Caraïbische saus200 ml ml

Caraïbische kiptaco's

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(10)

Bereiding

  1. Meng de mango, de ananas, de rode ui, het limoensap en de koriander. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Voeg olijfolie toe en meng goed dooreen.
  2. Verhit wat olijfolie in een pan op een middelhoog vuur en voeg de knoflook toe.
  3. Voeg het kippengehakt toe aan de pan en kruid met het paprikapoeder, het peper en zout en roerbak in ongeveer 5 à 6 minuten gaar.
  4. Steek met een rond vormpje 2 (of 3) kleinere taco's uit elke wrap.
  5. Beleg de taco's met het vlees, de mangosalsa en caraïbische saus.