
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor de salsa
Mango's
Mango (in blokjes) | 1 | |
Ananassen
Ananas (in blokjes) | 0,25 | |
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 0,5 | |
Koriander
Koriander (fijngehakt) | ||
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de taco's
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geplet) | 1 | |
Kippengehakt Kippengehakt | 500 g g | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | |
Caraïbische saus Caraïbische saus | 200 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCaraïbische kiptaco's
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de mango, de ananas, de rode ui, het limoensap en de koriander. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Voeg olijfolie toe en meng goed dooreen.
- Verhit wat olijfolie in een pan op een middelhoog vuur en voeg de knoflook toe.
- Voeg het kippengehakt toe aan de pan en kruid met het paprikapoeder, het peper en zout en roerbak in ongeveer 5 à 6 minuten gaar.
- Steek met een rond vormpje 2 (of 3) kleinere taco's uit elke wrap.
- Beleg de taco's met het vlees, de mangosalsa en caraïbische saus.