De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Carpaccio van aubergine met geitenkaasje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Geitenkaasjes met spek Geitenkaasje met spek12
Oosterse taboulé Oosterse taboulé200 g g
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat150 g g
Vloeibare honing Vloeibare honing2 dl dl
Koriander Koriander

Voor de carpaccio van aubergine

Aubergines Aubergine2
Olijfolie Olijfolie2 dl dl
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Carpaccio van aubergine met geitenkaasje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Schik de geitenkaasjes met wat honing op een bakplaat. Bak gedurende ca. 6 minuten in de oven.
  3. Snijd de aubergines in gelijke schijfjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Verwarm een pan en bak er de schijfjes aubergine in aan beide zijden.
  4. Presenteer de gebakken aubergineschijfjes als carpaccio.
  5. Werk af met de geitenkaasjes, zongedroogde tomaatjes, taboulé en korianderblaadjes. Druppel daarop wat olie van de zongedroogde tomaatjes.
  6. Serveer met meergranenbrood.