
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Geitenkaasjes met spek Geitenkaasje met spek | 12 | |
Oosterse taboulé Oosterse taboulé | 200 g g | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 150 g g | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 2 dl dl | |
Koriander Koriander |
Voor de carpaccio van aubergine
Aubergines Aubergine | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 dl dl | |
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCarpaccio van aubergine met geitenkaasje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190 °C.
- Schik de geitenkaasjes met wat honing op een bakplaat. Bak gedurende ca. 6 minuten in de oven.
- Snijd de aubergines in gelijke schijfjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Verwarm een pan en bak er de schijfjes aubergine in aan beide zijden.
- Presenteer de gebakken aubergineschijfjes als carpaccio.
- Werk af met de geitenkaasjes, zongedroogde tomaatjes, taboulé en korianderblaadjes. Druppel daarop wat olie van de zongedroogde tomaatjes.
- Serveer met meergranenbrood.