De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Carpaccio van bresaola met Parmigiano Reggiano

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rauwe ham Rauwe ham
(Italiaanse bresaola, gesneden)
400 g g
Citroenen Citroen1
Olijfolie Olijfolie3 el el
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas100 g g
Peterselie Peterselie
Crackers Cracker
(aperitiefkoekjes pesto-kaas)
75 g g
Peper Peper

Carpaccio van bresaola met Parmigiano Reggiano

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

5 min.
(2)

Bereiding

  1. Schik de bresaola op borden en rasp er wat citroenschil over. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper van de molen.
  2. Snij de Parmigiano Reggiano in schilfers en verdeel over de bresaola. Werk af met een handvol gehakte peterselie en serveer met de aperitiefkoekjes.