Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rauwe ham
Rauwe ham (Italiaanse bresaola, gesneden) | 400 g g | |
Citroenen Citroen | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 100 g g | |
Peterselie Peterselie | ||
Crackers
Cracker (aperitiefkoekjes pesto-kaas) | 75 g g | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCarpaccio van bresaola met Parmigiano Reggiano
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schik de bresaola op borden en rasp er wat citroenschil over. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper van de molen.
- Snij de Parmigiano Reggiano in schilfers en verdeel over de bresaola. Werk af met een handvol gehakte peterselie en serveer met de aperitiefkoekjes.
Dieet
Vet1
g