De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rosbief Rosbief400 g g
Broden Brood3 sneetjes sneetje
Citroenen Citroen
(sap, geraspte schil)
1
Mayonaise Mayonaise2 el el
Rucola Rucola
(handvol)
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat150 g g
Walnoten Walnoten
(handvol, grof gehakt)
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(schilfers)
2 el el
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(0)

Bereiding

  1. Haal het vlees een half uur op voorhand uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de rosbief flink met peper en zout en schroei rondom dicht in hete boter. Leg de rosbief in een ovenschaal, giet er het bakvet over en leg er nog een klontje boter bovenop. Zet 10 minuten in de oven. Verlaag de temperatuur naar 180°C en braad nog eens 8 minuten. Laat het vlees daarna afkoelen.
  2. Snij de korstjes weg van het brood. Steek er met een vormpje sterretjes uit. Bak de broodsterretjes in boter goudbruin. Meng het citroensap en -rasp onder de mayonaise. Snij het rosbief met een scherp mes in flinterdunne plakjes.
  3. Schik de carpaccio op een grote serveerschaal en kruid met wat peper en extra Himalaya-zout. Dek af met plastic folie.Net voor het serveren: leg de rucola in het midden. Verdeel er de zongedroogde tomaatjes over. Bedruppel met de citroenmayonaise en bestrooi met de walnoten, Parmigiano Reggiano en bieslook. Verdeel er de broodsterretjes over.

Gelijkaardige recepten

Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje
30 min.
(0)
Black Angus Bresaolarolletjes met oude geitenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Black Angus Bresaolarolletjes met oude geitenkaas
15 min.
(0)
Crackers met in bier gestoofd witloof en bloedworst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Crackers met in bier gestoofd witloof en bloedworst
45 min.
(0)
Wildkroketjes met tartaar van rode biet

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Wildkroketjes met tartaar van rode biet
30 min.
(0)
Hartige bloemkool-preigebakjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hartige bloemkool-preigebakjes
50 min.
(0)
Toast met kwartel en druiven

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Toast met kwartel en druiven
30 min.
(0)
Waterzooi van kreeft en sint-jakobsvruchten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Waterzooi van kreeft en sint-jakobsvruchten
30 min.
(1)
Toast pompoenconfituur met gerookte eend en dadels

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Toast pompoenconfituur met gerookte eend en dadels
60 min.
(0)
Kaaskuipjes met gerookte zalmmousse

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kaaskuipjes met gerookte zalmmousse
25 min.
(0)
Kaas-witloofsoufflé

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kaas-witloofsoufflé
45 min.
(0)
Gegrilde knolselderplakjes met kastanjechampignons en bospaddenstoelenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gegrilde knolselderplakjes met kastanjechampignons en bospaddenstoelenkaas
45 min.
(0)
Bruschetta met tapenade van spruitjes, parma en balsamicocrème

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Bruschetta met tapenade van spruitjes, parma en balsamicocrème
25 min.
(0)
Bloemkool-knolseldersoep met roomkaasballetjes en pico’s

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Bloemkool-knolseldersoep met roomkaasballetjes en pico’s
40 min.
(0)
Broccolisoep met hartige macarons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Broccolisoep met hartige macarons
25 min.
(0)
Wild vullingen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Wild vullingen
1:15 u.
(1)