
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tomaten Tomaat | 4 | |
Buffelmozzarella Buffelmozzarella | 250 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | ||
Basilicum Basilicum | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCarpaccio van tomaten met buffelmozzarella
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de tomaten en de buffelmozzarella in plakken. Schik de plakken afwisselend op een bord.
- Strooi er wat pijnboompitjes over. Kruid met flink wat peper en een snuifje zeezout.
- Overgiet met een straaltje olijfolie en werk af met basilicumblaadjes. Serveer meteen.