De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Carpaccio van tomaten met buffelmozzarella

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tomaten Tomaat4
Buffelmozzarella Buffelmozzarella250 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten
Basilicum Basilicum
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Carpaccio van tomaten met buffelmozzarella

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(17)

Bereiding

  1. Snijd de tomaten en de buffelmozzarella in plakken. Schik de plakken afwisselend op een bord.
  2. Strooi er wat pijnboompitjes over. Kruid met flink wat peper en een snuifje zeezout.
  3. Overgiet met een straaltje olijfolie en werk af met basilicumblaadjes. Serveer meteen.