De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Champignonroomsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Champignons Champignons250 g g
Kookroom Kookroom200 ml ml
Sjalotten Sjalot2
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Tarwebloem Tarwebloem1 el el

Champignonroomsaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(8)

Bereiding

  1. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn en snijd de champignons in fijne schijfjes.
  2. Smelt vervolgens wat boter in een pan en stoof de sjalotjes en knoflook glazig.
  3. Doe er de champignons bij en laat even stoven.
  4. Strooi er de bloem over en roer goed.
  5. Voeg langzaam de room toe en kruid naar smaak met peper en zout.