
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons Champignons | 250 g g | |
Kookroom Kookroom | 200 ml ml | |
Sjalotten Sjalot | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChampignonroomsaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn en snijd de champignons in fijne schijfjes.
- Smelt vervolgens wat boter in een pan en stoof de sjalotjes en knoflook glazig.
- Doe er de champignons bij en laat even stoven.
- Strooi er de bloem over en roer goed.
- Voeg langzaam de room toe en kruid naar smaak met peper en zout.