
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons Champignons | 250 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | 200 g g | |
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie | 8 | |
Gouda
Gouda (oude) | 100 g g | |
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChampignonslaatje met spinazie en oude gouda
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Was de bladspinazie en verdeel over borden.
- Snij de champignons in plakjes en schik op de spinazie.
- Hak de ansjovisfilets fijn en verdeel over de borden. Werk af met enkele druppels olijfolie en schilfers gouda.