De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Champignontaartjes met raclettekaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sjalotten Sjalot
(gesnipperd )
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Olijfolie Olijfolie
Preistengels Preistengel1
Ricotta Ricotta200 g g
Eieren Ei1
Peper Peper
Zout Zout
Vellen kruimeldeeg Vel kruimeldeeg2
Walnoten Walnoten
(grof gehakt)
30 g g
Raclettekaas Raclettekaas
(in reepjes )
100 g g
Peterselie Peterselie2 el el

Champignontaartjes met raclettekaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(29)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het sjalotje met de look in olie glazig. Snij de prei klein. Snij de paddenstoelen in plakjes of stukjes en bak ze, samen met de prei, mee met de sjalot en de look. Schep er de peterselie onder en kruid met peper en zout.
  2. Roer de ricotta los met het ei en kruid met peper en zout. Snij het kruimeldeeg in vierkantjes van 12 op 12 cm.
  3. Vet 4 ovenschaaltjes met diameter van ongeveer 10 cm in met olie. Leg er telkens een vel kruimeldeeg in. Schep een flinke lepel van de ricotta op de bodem. Verdeel hierop het paddenstoelenmengsel. Bestrooi met de walnoten en leg er enkele plakjes kaas op. Zet 25 minuten in de oven.