
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd ) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Preistengels Preistengel | 1 | |
Ricotta Ricotta | 200 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Vellen kruimeldeeg Vel kruimeldeeg | 2 | |
Walnoten
Walnoten (grof gehakt) | 30 g g | |
Raclettekaas
Raclettekaas (in reepjes ) | 100 g g | |
Peterselie Peterselie | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChampignontaartjes met raclettekaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het sjalotje met de look in olie glazig. Snij de prei klein. Snij de paddenstoelen in plakjes of stukjes en bak ze, samen met de prei, mee met de sjalot en de look. Schep er de peterselie onder en kruid met peper en zout.
- Roer de ricotta los met het ei en kruid met peper en zout. Snij het kruimeldeeg in vierkantjes van 12 op 12 cm.
- Vet 4 ovenschaaltjes met diameter van ongeveer 10 cm in met olie. Leg er telkens een vel kruimeldeeg in. Schep een flinke lepel van de ricotta op de bodem. Verdeel hierop het paddenstoelenmengsel. Bestrooi met de walnoten en leg er enkele plakjes kaas op. Zet 25 minuten in de oven.