
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zandkoeken Zandkoek | 250 g g | ||
Pistachenoten Pistachenoot | 100 g g | ||
Limoenen Limoen | 3 | ||
Boter Boter | 120 g g | ||
Kookroom Kookroom | 3 dl dl | ||
Witte chocolade Witte chocolade | 220 g g | ||
Mascarpone Mascarpone | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCheesecake met limoen en pistachenoten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verkruimel de spritskoekjes en hak de pistachenoten fijn. Rasp de schil van 1/3 van de limoenen. Smelt de boter. Meng al deze ingrediënten onder elkaar en druk stevig aan op de bodem van een springvorm. Zet in de koelkast om op te stijven.
- Breng de room aan de kook in een pannetje en smelt er de fijngehakte witte chocolade in. Haal de pan van het vuur en laat lichtjes afkoelen.
- Pers de resterende limoenen en meng het sap onder de mascarpone. Spatel de wittechocoladeganache onder de limoenmascarpone en schep dit mengsel in de springvorm. Laat de cheesecake 3 uur opstijven in de koelkast.