
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Taartbodems natuur Taartbodem natuur | 3 | |
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 250 g g | |
Platte kaas Platte kaas | 250 g g | |
Suiker Suiker | 200 g g | |
Neo-koekjes Neo-koekjes | 360 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCheesecake met Neo-koekjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Klop de verse room met de helft van de suiker op tot een stevige slagroom.
- Houd enkele eetlepels platte kaas aan de kant voor de afwerking. Meng de rest met de resterende suiker.
- Houd enkele Neo-koekjes aan de kant voor de afwerking en plet alle andere met een deegrol. Houd opnieuw enkele eetlepels geplette koekjes aan de kant voor de afwerking. Meng de overige geplette koekjes onder de platte kaas.
- Spatel voorzichtig de slagroom onder het mengsel van platte kaas en koekjes.
- Besmeer de onderste taartbodem met de helft van het mengsel en leg er een tweede bodem op. Besmeer deze met het overige mengsel. Leg er de laatste taartbodem op en besmeer het midden met de opzij gehouden platte kaas. Werk af met de geplette en de volledige Neo-koekjes.