
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | ||
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 500 g g | ||
Kidneybonen
Kidneybonen (uitgelekt gewicht) | 255 g g | ||
Zoete maïs
Zoete maïs (uitgelekt gewicht) | 285 g g | ||
Paprikamix Paprikamix | 500 g g | ||
Gepelde tomaten Gepelde tomaten | 425 ml ml | ||
Uien Ui | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChili con carne
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Spoel de rode kidneybonen en maïs even met koud water en laat ze goed uitlekken.
- Versnijd de paprika’s in brunoise. Snipper de ui en de look en bak ze in een scheutje olijfolie glazig. Voeg de paprika toe en laat het geheel stoven. Voeg ook de gepelde tomaten toe en laat alles rustig pruttelen tot het meeste vocht weg is. Voeg op het einde de rode kidneybonen en maïskorrels toe en breng alles op smaak met peper en zout.
- Bak het gehakt in een klontje boter op een matig vuur.
- Warm de wraps even op in de oven. Vul ze met de chili en rol ze op. Snijd ze ten slotte doormidden en serveer ze.
ONZE WIJNTIP: Luzón Jumilla DOC, 2015