De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Chili con carne

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Gemengd gehakt Gemengd gehakt500 g g
Kidneybonen Kidneybonen
(uitgelekt gewicht)
255 g g
Zoete maïs Zoete maïs
(uitgelekt gewicht)
285 g g
Paprikamix Paprikamix500 g g
Gepelde tomaten Gepelde tomaten425 ml ml
Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie Olijfolie

Chili con carne

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(53)

Bereiding

  1. Spoel de rode kidneybonen en maïs even met koud water en laat ze goed uitlekken.
  2. Versnijd de paprika’s in brunoise. Snipper de ui en de look en bak ze in een scheutje olijfolie glazig. Voeg de paprika toe en laat het geheel stoven. Voeg ook de gepelde tomaten toe en laat alles rustig pruttelen tot het meeste vocht weg is. Voeg op het einde de rode kidneybonen en maïskorrels toe en breng alles op smaak met peper en zout.
  3. Bak het gehakt in een klontje boter op een matig vuur.
  4. Warm de wraps even op in de oven. Vul ze met de chili en rol ze op. Snijd ze ten slotte doormidden en serveer ze.

ONZE WIJNTIP: Luzón Jumilla DOC, 2015