
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundgehakt Rundgehakt | 250 g g | ||
Hotdogworsten Hotdogworst | 10 | ||
Hamburgerbroodjes Hamburgerbroodje | 10 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | ||
Uien Ui | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 el el | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | ||
Chilipepers
Chilipeper (fijngehakt) | 2 | ||
Zout Zout | |||
Tomatensaus Tomatensaus | 150 ml ml | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 el el | ||
Rode uien
Rode ui (als garnituur) | 1 | ||
Geraspte cheddarkaas Geraspte cheddarkaas | 60 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChili Dog
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de look en ui fijn en bak ze glazig in een beetje olijfolie. Voeg het rundergehakt en de kruiden toe en laat zo’n 10 minuten verder bakken op een middelhoog vuur.
- Voeg de tomatensaus en honing toe en laat gedurende een uur sudderen.
- Grill of kook de hotdogworsten en grill of toast de hotdogbroodjes.
- Leg de hotdogworsten in de broodjes en bedek met de mix van gehakt en tomatensaus.
- Voeg de fijngehakte chilipepers toe en garneer met fijngesneden rode ui en kaas.