De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Chipolata met gebakken rijst en tomatensalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Chipolata's Chipolata4
Boter Boter50 g g

Voor de tomatensalade

Minitrostomaten Minitrostomaat12
Lente-uitjes Lente-ui2
Olijfolie Olijfolie5 cl cl
Limoenen Limoen
(geperst)
1
Peper Peper
Zout Zout

Voor de gebakken rijst

Rijst Rijst250 g g
Kippenbouillon Kippenbouillon1 blokjes blokje
Gedroogde oregano Gedroogde oregano3 g g
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Peper Peper
Zout Zout

Chipolata met gebakken rijst en tomatensalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(13)

Bereiding

  1. Smelt de boter in een pan en bak er de chipolata’s in aan. Bak aan beide zijden gaar.
  2. Snijd de tomaten in kwartjes en hak de lente-ui fijn. Meng en breng op smaak met de olie en het limoensap en kruid af met peper en zout.
  3. Laat het bouillonblokje oplossen in een ruime hoeveelheid kokend water en kook er de zakjes rijst in gaar. Laat ze daarna uitlekken.
  4. Verwarm de olijfolie in je pan en bak er de rijst in aan. Kruid met peper, zout en gedroogde oregano.
  5. Presenteer de gebakken rijst met de chipolata erbij. Schik er de tomatensalade bij.