
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Chipolata's Chipolata | 4 | |
Boter Boter | 50 g g |
Voor de tomatensalade
Minitrostomaten Minitrostomaat | 12 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 5 cl cl | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de gebakken rijst
Rijst Rijst | 250 g g | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 3 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChipolata met gebakken rijst en tomatensalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Smelt de boter in een pan en bak er de chipolata’s in aan. Bak aan beide zijden gaar.
- Snijd de tomaten in kwartjes en hak de lente-ui fijn. Meng en breng op smaak met de olie en het limoensap en kruid af met peper en zout.
- Laat het bouillonblokje oplossen in een ruime hoeveelheid kokend water en kook er de zakjes rijst in gaar. Laat ze daarna uitlekken.
- Verwarm de olijfolie in je pan en bak er de rijst in aan. Kruid met peper, zout en gedroogde oregano.
- Presenteer de gebakken rijst met de chipolata erbij. Schik er de tomatensalade bij.