
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Taartbodems met cacao Taartbodem met cacao | 3 | ||
Noten Noten | 400 g g | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 8 el el | ||
Pure chocolade Pure chocolade | 400 g g | ||
Boter Boter | 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChocolade-notentaart
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Hak de noten grof en rooster ze goudbruin in een pan zonder vetstof. Houd enkele eetlepels gehakte noten aan de kant voor de afwerking.
- Smelt de chocolade, samen met boter, au bain marie.
- Meng de noten, het chocolade-botermengsel en de honing onder elkaar en laat 10 minuten afkoelen. Houd enkele eetlepels opzij voor de afwerking.
- Smeer twee taartbodems in met het noten-chocolademengsel en stapel ze op elkaar. Dek af met de laatste taartbodem.
- Werk de taart af met het restje noten-chocolademengsel en de geroosterde noten.