
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 2 | |
Suiker Suiker | 100 g g | |
Kookroom Kookroom | 20 cl cl | |
Mascarpone Mascarpone | 150 g g | |
Chocolade paaseieren Chocolade paasei | 8 | |
Advocaat Advocaat | 3 - 4 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChocolade paaseitjes met mascarponecrème en advocaat
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Splits de eieren. Klop de eierdooiers op met een beetje suiker. Klop de eiwitten stijf met de rest van de suiker. Klop de room half op.
- Meng eerst de opgeklopte eierdooiers onder de mascarpone en spatel er dan de opgeklopte room onder. Schep er ten slotte het eiwitschuim onder.
- Breek de chocolade paaseieren open zoals zachtgekookte eitjes en vul op met de mascarponecrème. Maak er een kuiltje in en vul op met de advocaat. Serveer meteen.