De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Chocolade paaseitjes met mascarponecrème en advocaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei2
Suiker Suiker100 g g
Kookroom Kookroom20 cl cl
Mascarpone Mascarpone150 g g
Chocolade paaseieren Chocolade paasei8
Advocaat Advocaat3 - 4 el el

Chocolade paaseitjes met mascarponecrème en advocaat

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(21)

Bereiding

  1. Splits de eieren. Klop de eierdooiers op met een beetje suiker. Klop de eiwitten stijf met de rest van de suiker. Klop de room half op.
  2. Meng eerst de opgeklopte eierdooiers onder de mascarpone en spatel er dan de opgeklopte room onder. Schep er ten slotte het eiwitschuim onder.
  3. Breek de chocolade paaseieren open zoals zachtgekookte eitjes en vul op met de mascarponecrème. Maak er een kuiltje in en vul op met de advocaat. Serveer meteen.