
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Melkchocolade Melkchocolade | 200 g g | ||
Witte chocolade Witte chocolade | 200 g g | ||
Amandelnoten Amandelnoot | 100 g g | ||
Pecannoten Pecannoten | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChocolade snacknoten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit de oven voor op 160°C.
- Leg de noten in een ovenschaal en rooster in 5 à 10 minuten goudbruin. Houd ze goed in de gaten want ze verbranden snel.
- Smelt de chocolade au bain-maire. Gebruik een kom voor de witte chcolade en een kom voor de melkchocolade.
- Haal de chocolade van het vuur en dompel er de noten in onder.
- Haal de noten één voor één met een keukenpincet of vork uit de kom met chocolade en leg op een met bakpapier beklede schaal.
- Schuif de schaal met de chocoladenoten 15 minuten in de diepvries en bewaar daarna in een afgesloten pot.