De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Chocoladecups met speculaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pure chocolade Pure chocolade150 g g
Melkchocolade Melkchocolade150 g g
Boter Boter50 g g
Speculaaspasta Speculaaspasta2 - 3 el el
Zout Zout

Chocoladecups met speculaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(1)

Bereiding

  1. Smelt de chocolade met de boter. Neem kleine papieren vormpjes en bestrijk deze met een laagje chocolade. Laat opstijven in de koelkast.
  2. Vul de vormpjes met een toefje speculaaspasta, spuit er de gesmolten chocolade over met behulp van een spuitzak en laat opstijven in de koelkast.
  3. Werk de chocoladecups vlak voordat ze opgesteven zijn af met een snufje zout.