
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pure chocolade Pure chocolade | 150 g g | ||
Melkchocolade Melkchocolade | 150 g g | ||
Boter Boter | 50 g g | ||
Speculaaspasta Speculaaspasta | 2 - 3 el el | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChocoladecups met speculaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Smelt de chocolade met de boter. Neem kleine papieren vormpjes en bestrijk deze met een laagje chocolade. Laat opstijven in de koelkast.
- Vul de vormpjes met een toefje speculaaspasta, spuit er de gesmolten chocolade over met behulp van een spuitzak en laat opstijven in de koelkast.
- Werk de chocoladecups vlak voordat ze opgesteven zijn af met een snufje zout.