De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Chocoladegebak

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boter Boter250 g g
Eieren Ei4
Suiker Suiker250 g g
Tarwebloem Tarwebloem250 g g
Cacaopoeder Cacaopoeder
(of pure chocolade)
50 g g
Bakpoeder Bakpoeder1 tl tl

Chocoladegebak

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

55 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Smelt de boter. (Smelt de chocolade samen met de boter, als je chocolade gebruikt in plaats van cacaopoeder.) Klop de eieren en suiker schuimig en spatel er voorzichtig de gesmolten boter onder tot een smeuïge massa.
  3. Zeef de bloem, het cacaopoeder en bakpoeder en schep onder het boterbeslag.
  4. Vul een bakvorm met dit beslag en bak 40 minuten in de oven.