
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boter Boter | 250 g g | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Suiker Suiker | 250 g g | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | ||
Cacaopoeder
Cacaopoeder (of pure chocolade) | 50 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChocoladegebak
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Smelt de boter. (Smelt de chocolade samen met de boter, als je chocolade gebruikt in plaats van cacaopoeder.) Klop de eieren en suiker schuimig en spatel er voorzichtig de gesmolten boter onder tot een smeuïge massa.
- Zeef de bloem, het cacaopoeder en bakpoeder en schep onder het boterbeslag.
- Vul een bakvorm met dit beslag en bak 40 minuten in de oven.