De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Chocolademousse met saffraancrème

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Chocolademousse Chocolademousse200 g g
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)2 dl dl
Saffraandraadjes Saffraandraadjes
Eidooiers Eidooier3
Suiker Suiker50 g g
Munt Munt
Notenrepen naar keuze Notenreep naar keuze1

Chocolademousse met saffraancrème

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(1)

Bereiding

  1. Breng de room aan de kook met een snuifje saffraandraadjes.
  2. Klop de eierdooiers op met de suiker. Giet er de room bij en zet weer op het vuur. Draai het vuur lager en blijf roeren tot er een lichte binding ontstaat. Giet de saffraancrème door een fijne zeef en laat afkoelen.
  3. Verdeel de chocolademousse over de borden en serveer met de saffraancrème. Werk af met een plukje munt en stukjes notenreep.