
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Chocolademousse Chocolademousse | 200 g g | ||
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 2 dl dl | ||
Saffraandraadjes Saffraandraadjes | |||
Eidooiers Eidooier | 3 | ||
Suiker Suiker | 50 g g | ||
Munt Munt | |||
Notenrepen naar keuze Notenreep naar keuze | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChocolademousse met saffraancrème
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng de room aan de kook met een snuifje saffraandraadjes.
- Klop de eierdooiers op met de suiker. Giet er de room bij en zet weer op het vuur. Draai het vuur lager en blijf roeren tot er een lichte binding ontstaat. Giet de saffraancrème door een fijne zeef en laat afkoelen.
- Verdeel de chocolademousse over de borden en serveer met de saffraancrème. Werk af met een plukje munt en stukjes notenreep.