De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Chocolademuffins met pindakaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pindakaas Pindakaas100 g g
Boter Boter35 g g
Suiker Suiker200 g g
Eieren Ei2
Melk Melk25 cl cl
Tarwebloem Tarwebloem250 g g
Bakpoeder Bakpoeder2 tl tl
Zout Zout
Chocolade naar keuze Chocolade naar keuze
(in stukjes)
100 g g

Chocolademuffins met pindakaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(20)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Roer de pindakaas, boter en suiker onder elkaar tot een gladde massa. Voeg de eieren en melk toe. Roer goed om en voeg beetje bij beetje de bloem met het bakpoeder en een snufje zout toe. Spatel ten slotte de chocoladestukjes onder het beslag.
  3. Vul een muffinvorm met het beslag en bak de muffins 20 minuten in de oven.