
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pindakaas Pindakaas | 100 g g | |
Boter Boter | 35 g g | |
Suiker Suiker | 200 g g | |
Eieren Ei | 2 | |
Melk Melk | 25 cl cl | |
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | |
Zout Zout | ||
Chocolade naar keuze
Chocolade naar keuze (in stukjes) | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChocolademuffins met pindakaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Roer de pindakaas, boter en suiker onder elkaar tot een gladde massa. Voeg de eieren en melk toe. Roer goed om en voeg beetje bij beetje de bloem met het bakpoeder en een snufje zout toe. Spatel ten slotte de chocoladestukjes onder het beslag.
- Vul een muffinvorm met het beslag en bak de muffins 20 minuten in de oven.