
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Peren
Peer (Conference & geschild, in partjes) | 2 | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | ||
Boter Boter | 250 g g | ||
Suiker Suiker | 250 g g | ||
Eieren Ei | 3 | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 0,5 tl tl | ||
Cacaopoeder Cacaopoeder | 4 el el | ||
Pure chocolade Pure chocolade | 125 g g | ||
Poedersuiker
Poedersuiker (uit eigen keuken) |
Voor de bakvorm
Tarwebloem Tarwebloem | 1 el el | ||
Boter Boter | 20 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChocoladetaart met Conferenceperen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Klop de zachte boter met de suiker tot een glad mengsel. Voeg stuk voor stuk de eierdooiers toe.
- Klop de eiwitten stijf. Meng de gezeefde bloem met het bakpoeder door het botermengsel. Schep er voorzichtig het eiwit onder. Voeg het cacaopoeder toe en schep om.
- Smelt de chocolade in de microgolf, laat wat afkoelen en meng onder het deeg.
- Giet het beslag in een beboterde en bebloemde taartvorm van 28cm. Schik de partjes peer met de punten naar boven op het beslag.
- Zet 45 à 50 minuten in de oven. Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.
TIP: Vervang de poedersuiker door geraspte chocolade.