
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Peren
Peer (Conference & geschild, in partjes) | 2 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | |
Boter Boter | 250 g g | |
Suiker Suiker | 250 g g | |
Eieren Ei | 3 | |
Bakpoeder Bakpoeder | 0,5 tl tl | |
Cacaopoeder Cacaopoeder | 4 el el | |
Pure chocolade Pure chocolade | 125 g g | |
Poedersuiker
Poedersuiker (uit eigen keuken) |
Voor de bakvorm
Tarwebloem Tarwebloem | 1 el el | |
Boter Boter | 20 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChocoladetaart met Conferenceperen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Klop de zachte boter met de suiker tot een glad mengsel. Voeg stuk voor stuk de eierdooiers toe.
- Klop de eiwitten stijf. Meng de gezeefde bloem met het bakpoeder door het botermengsel. Schep er voorzichtig het eiwit onder. Voeg het cacaopoeder toe en schep om.
- Smelt de chocolade in de microgolf, laat wat afkoelen en meng onder het deeg.
- Giet het beslag in een beboterde en bebloemde taartvorm van 28cm. Schik de partjes peer met de punten naar boven op het beslag.
- Zet 45 à 50 minuten in de oven. Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.
TIP: Vervang de poedersuiker door geraspte chocolade.