Chocoladetaart met Conferenceperen

Chocoladetaart met Conferenceperen
MoeilijkheidMakkelijk
Koken1:15 u

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. Klop de zachte boter met de suiker tot een glad mengsel. Voeg stuk voor stuk de eierdooiers toe.

  3. Klop de eiwitten stijf. Meng de gezeefde bloem met het bakpoeder door het botermengsel. Schep er voorzichtig het eiwit onder. Voeg het cacaopoeder toe en schep om.

  4. Smelt de chocolade in de microgolf, laat wat afkoelen en meng onder het deeg.

  5. Giet het beslag in een beboterde en bebloemde taartvorm van 28cm. Schik de partjes peer met de punten naar boven op het beslag.

  6. Zet 45 à 50 minuten in de oven. Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.

  7. TIP: Vervang de poedersuiker door geraspte chocolade.