Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Chocolade naar keuze Chocolade naar keuze | 200 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Kookroom Kookroom | ||
Frambozen Framboos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChocoladevlecht
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Leg het vel bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Plaats de reep chocolade in het midden van het bladerdeeg. Maak links en rechts van de chocoladereep een gelijk aantal schuine insnijdingen in het bladerdeeg. Snij de stroken ongeveer even breed.
- Vouw het bovenste en onderste stuk over de reep. Begin nu van boven naar beneden het deeg te vlechten: plooi de repen bladerdeeg, afwisselend links en rechts, over de chocoladereep.
- Klop het ei los met een beetje water. Bestrijk het bladerdeeg met dit mengsel.
- Bak de chocoladevlecht 25 minuten in de voorverwarmde oven, tot het gebak goudbruin is.
- Klop de room op. Serveer een stuk van de chocoladevlecht met de frambozen en de room.