De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Chocolate chip koekjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tarwebloem Tarwebloem220 g g
Bakpoeder Bakpoeder1 tl tl
Boter Boter
(zacht)
120 g g
Suiker Suiker
(fijn)
170 g g
Zout Zout
(snufje)
Eieren Ei1 stukken stuk
Pure chocolade Pure chocolade100 g g

Chocolate chip koekjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(108)

Bereiding

1. Meng het bakpoeder onder de bloem. Mix de boter met de suiker en het zout romig. Voeg het ei toe en mix verder. Spatel er nu de bloem onder. Hak de chocolade in stukjes en spatel onder het deeg. Zet het deeg minstens 1 uur in de koelkast.

2. Verwarm de oven voor op 170°C. Rol ongeveer 20 balletjes van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet ongeveer 15 minuten in de oven. Laat ze op de bakplaat 10 minuten afkoelen. Laat vervolgens op een rooster volledig afkoelen.

Bewaar de koekjes luchtdicht in één van onze vacuümbakjes, op een koele, donkere plaats. Zo blijven ze tot 4 weken goed.