
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem Tarwebloem | 220 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | |
Boter
Boter (zacht) | 120 g g | |
Suiker
Suiker (fijn) | 170 g g | |
Zout
Zout (snufje) | ||
Eieren Ei | 1 stukken stuk | |
Pure chocolade Pure chocolade | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChocolate chip koekjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Meng het bakpoeder onder de bloem. Mix de boter met de suiker en het zout romig. Voeg het ei toe en mix verder. Spatel er nu de bloem onder. Hak de chocolade in stukjes en spatel onder het deeg. Zet het deeg minstens 1 uur in de koelkast.
2. Verwarm de oven voor op 170°C. Rol ongeveer 20 balletjes van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet ongeveer 15 minuten in de oven. Laat ze op de bakplaat 10 minuten afkoelen. Laat vervolgens op een rooster volledig afkoelen.
Bewaar de koekjes luchtdicht in één van onze vacuümbakjes, op een koele, donkere plaats. Zo blijven ze tot 4 weken goed.