
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ciabatta's Ciabatta | 2 | ||
Chorizoburgers Chorizoburger | 4 | ||
Tomatenblokjes Tomatenblokjes | 400 g g | ||
Chilipepers Chilipeper | 2 | ||
Limoenen Limoen | 0,5 | ||
Uien Ui | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Basilicum Basilicum | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Suiker Suiker | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChorizoburger met pikante salsasaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de pepers open en haal er de zaadlijsten uit.
- Hak de pepers, de ui, de tomaat, de basilicum en de knoflook fijn.
- Pers de limoen en voeg het sap samen met de suiker toe aan de salsa.
- Bak de chorizoburgers in een scheutje olijfolie.
- Snijd de ciabatta’s in tweeën en leg er een chorizoburger tussen. Voeg de salsasaus toe naar smaak.