Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ciabatta's Ciabatta | 2 | |
Chorizoburgers Chorizoburger | 4 | |
Tomatenblokjes Tomatenblokjes | 400 g g | |
Chilipepers Chilipeper | 2 | |
Limoenen Limoen | 0,5 | |
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Basilicum Basilicum | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Suiker Suiker | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChorizoburger met pikante salsasaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de pepers open en haal er de zaadlijsten uit.
- Hak de pepers, de ui, de tomaat, de basilicum en de knoflook fijn.
- Pers de limoen en voeg het sap samen met de suiker toe aan de salsa.
- Bak de chorizoburgers in een scheutje olijfolie.
- Snijd de ciabatta’s in tweeën en leg er een chorizoburger tussen. Voeg de salsasaus toe naar smaak.