Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ciabatta's Ciabatta | 1 | |
Kipfilets Kipfilet | 2 | |
Kippenkruiden Kippenkruiden | 1 tl tl | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | ||
Rode uien
Rode ui (in halve maantjes) | 1 | |
Avocado's Avocado | 1 | |
Eieren
Ei (hardgekookt) | 2 | |
Cashewnoten Cashewnoten | 40 g g | |
Citroenen
Citroen (geperst) | 0,5 | |
Basilicum Basilicum | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCiabatta kip met noten-avocadospread
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kruid de kipfilets met de kippenkruiden en bak goudbruin en gaar in olijfolie. Snijd de filets in reepjes.
- Haal het vruchtvlees uit de avocado en schep in een maatbeker. Doe er de noten, het basilicum en het citroensap bij. Kruid met peper en zout en mix met een scheutje water glad.
- Snijd de eieren in plakjes. Snijd de ciabatta in de lengte door en besmeer met de avocadospread. Beleg met de ijsbergsla, de plakjes ei, de reepjes kip en de rode ui. Sluit de ciabatta en wikkel in boterhampapier of vershoudfolie.