De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ciabatta kip met noten-avocadospread

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Ciabatta's Ciabatta1
Kipfilets Kipfilet2
Kippenkruiden Kippenkruiden1 tl tl
Ijsbergsla Ijsbergsla
Rode uien Rode ui
(in halve maantjes)
1
Avocado's Avocado1
Eieren Ei
(hardgekookt)
2
Cashewnoten Cashewnoten40 g g
Citroenen Citroen
(geperst)
0,5
Basilicum Basilicum
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Ciabatta kip met noten-avocadospread

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(8)

Bereiding

  1. Kruid de kipfilets met de kippenkruiden en bak goudbruin en gaar in olijfolie. Snijd de filets in reepjes.
  2. Haal het vruchtvlees uit de avocado en schep in een maatbeker. Doe er de noten, het basilicum en het citroensap bij. Kruid met peper en zout en mix met een scheutje water glad.
  3. Snijd de eieren in plakjes. Snijd de ciabatta in de lengte door en besmeer met de avocadospread. Beleg met de ijsbergsla, de plakjes ei, de reepjes kip en de rode ui. Sluit de ciabatta en wikkel in boterhampapier of vershoudfolie.