
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ciabatta's Ciabatta | 1 | |
Buffelmozzarella Buffelmozzarella | 200 g g | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Basilicum Basilicum | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCiabatta met buffelmozzarella en tomaat
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven op 180°.
- Snijd het ciabattabrood in sneden en wrijf hem in met een beetje olijfolie.
- Verwijder het vel en de pitten van de tomaten en snijd ze in dunne schijfjes. Snijd ook de buffelmozzarella in fijne schijfjes. Snipper de basilicum fijn.
- Beleg het ciabattabrood met de tomaten en de buffelmozzarella.
- Steek het brood in de oven tot de kaas gesmolten is.
- Werk af met basilicum, peper en zout.