De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ciabatta met buffelmozzarella en tomaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Ciabatta's Ciabatta1
Buffelmozzarella Buffelmozzarella200 g g
Tomaten Tomaat2
Basilicum Basilicum
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Ciabatta met buffelmozzarella en tomaat

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(10)

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180°.
  2. Snijd het ciabattabrood in sneden en wrijf hem in met een beetje olijfolie.
  3. Verwijder het vel en de pitten van de tomaten en snijd ze in dunne schijfjes. Snijd ook de buffelmozzarella in fijne schijfjes. Snipper de basilicum fijn.
  4. Beleg het ciabattabrood met de tomaten en de buffelmozzarella.
  5. Steek het brood in de oven tot de kaas gesmolten is.
  6. Werk af met basilicum, peper en zout.