
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsmerguez Lamsmerguez | 225 g g | ||
Ciabatta's Ciabatta | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | ||
Rode uien Rode ui | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Trostomaten Trostomaat | 4 | ||
slamix slamix | 50 g g | ||
Basilicum Basilicum | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCiabatta met lamsmerguez
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Halveer de ciabatta en snij de helften open. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bedruppel met de helft van de olie en grill ze krokant in de oven.
- Besmeer de lamsmerguez met wat olie en grill ze gaar. Snij in schuine plakjes.
- Snij de uien in ringen. Verhit de resterende olie en fruit de ui en knoflook. Kruid met peper en zout. Snij de tomaten in dunne plakjes.
- Beleg de sneden ciabatta met de tomaat, ui, plakjes worst en rucola. Garneer met basiliucmblaadjes en bestrooi met peper.
TIP: Snij de ciabatta in hapklare repen en serveer ze als aperitiefhapje.