
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsmerguez Lamsmerguez | 225 g g | |
Ciabatta's Ciabatta | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Trostomaten Trostomaat | 4 | |
slamix slamix | 50 g g | |
Basilicum Basilicum | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCiabatta met lamsmerguez
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Halveer de ciabatta en snij de helften open. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bedruppel met de helft van de olie en grill ze krokant in de oven.
- Besmeer de lamsmerguez met wat olie en grill ze gaar. Snij in schuine plakjes.
- Snij de uien in ringen. Verhit de resterende olie en fruit de ui en knoflook. Kruid met peper en zout. Snij de tomaten in dunne plakjes.
- Beleg de sneden ciabatta met de tomaat, ui, plakjes worst en rucola. Garneer met basiliucmblaadjes en bestrooi met peper.
TIP: Snij de ciabatta in hapklare repen en serveer ze als aperitiefhapje.