De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ciabatta met lamsmerguez

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsmerguez Lamsmerguez225 g g
Ciabatta's Ciabatta1
Olijfolie Olijfolie4 el el
Rode uien Rode ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Trostomaten Trostomaat4
slamix slamix50 g g
Basilicum Basilicum
Peper Peper
Zout Zout

Ciabatta met lamsmerguez

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(1)

Bereiding

  1. Halveer de ciabatta en snij de helften open. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bedruppel met de helft van de olie en grill ze krokant in de oven.
  2. Besmeer de lamsmerguez met wat olie en grill ze gaar. Snij in schuine plakjes.
  3. Snij de uien in ringen. Verhit de resterende olie en fruit de ui en knoflook. Kruid met peper en zout. Snij de tomaten in dunne plakjes.
  4. Beleg de sneden ciabatta met de tomaat, ui, plakjes worst en rucola. Garneer met basiliucmblaadjes en bestrooi met peper.

TIP: Snij de ciabatta in hapklare repen en serveer ze als aperitiefhapje.