
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boter
Boter (ongezouten, op kamertemperatuur) | 200 g g | ||
Suiker Suiker | 200 g g | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Citroenrasp Citroenrasp | 2 tl tl | ||
Citroensap Citroensap | 4 el el | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 200 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 1 el el | ||
Frambozen Framboos | 120 g g | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCitroenbrownies met frambozen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter een lage ovenschaal.
- Mix de boter met de suiker romig. Voeg de eieren één voor één toe en mix telkens goed door. Voeg de citroenrasp en het sap toe. Mix er de bloem, bakpoeder en een snuifje zout onder. Schep er de frambozen onder en schep het beslag in de bakvorm.
- Zet de bakvorm 35 à 40 minuten in de oven. Laat volledig afkoelen voor je de brownies aansnijdt.