De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Citroenbrownies met frambozen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boter Boter
(ongezouten, op kamertemperatuur)
200 g g
Suiker Suiker200 g g
Eieren Ei4
Citroenrasp Citroenrasp2 tl tl
Citroensap Citroensap4 el el
Tarwebloem Tarwebloem200 g g
Bakpoeder Bakpoeder1 el el
Frambozen Framboos120 g g
Zout Zout

Citroenbrownies met frambozen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

55 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter een lage ovenschaal.
  2. Mix de boter met de suiker romig. Voeg de eieren één voor één toe en mix telkens goed door. Voeg de citroenrasp en het sap toe. Mix er de bloem, bakpoeder en een snuifje zout onder. Schep er de frambozen onder en schep het beslag in de bakvorm.
  3. Zet de bakvorm 35 à 40 minuten in de oven. Laat volledig afkoelen voor je de brownies aansnijdt.