
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets Kipfilet | 800 g g | ||
Broccoli's Broccoli | 0,5 | ||
Krielaardappelen Krielaardappel | 250 g g | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 2 el el | ||
Rozemarijn Rozemarijn | |||
Volle melk Volle melk | 70 ml ml | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 3 el el | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 350 ml ml | ||
Citroenen Citroen | 6 schijfjes schijfje | ||
Peterselie Peterselie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCitroenkip met broccoli
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de aardappelen in twee en kook ze in gezouten water beetgaar.
- Verwarm de helft van de olijfolie in een grote koekenpan. Klop de kipfilets plat en kruid met peper en zout.Bak de filets goudbruin langs beide kanten en voeg de rozemarijn toe. Haal het vlees uit de pan en bedek met aluminiumfolie.
- Verwarm de resterende olie en bak de aardappelen goudbruin. Meng de melk met de bloem. Giet de bouillon in de pan. Giet er dan de melk bij en roer even goed door. Voeg de citroenschijfjes en broccoli toe. Kruid met peper en zout. Laat 6 minuten sudderen.
- Doe de kip terug in de pan en laat nog eens 4 minuten sudderen. Bestrooi voor het serveren met peterselie.