De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Citrus-gembermocktail

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Water Water100 ml ml
Basilicum Basilicum
Suiker Suiker50 g g
Gembershot Gembershot
(shots)
4
Pompelmoessap Pompelmoessap200 ml ml
Sinaasappelsap Sinaasappelsap200 ml ml
Limoensap Limoensap100 ml ml
Limoenen Limoen
(schijfjes)
1
Gin Gin
(0%)
20 cl cl
Ijsblokjes Ijsblokjes

Citrus-gembermocktail

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(34)

Bereiding

1. Haal de blaadjes van het bosje basilicum. Breng het water met de suiker aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Zet het vuur uit en voeg de basilicum toe. Laat minstens 30 minuten trekken en volledig afkoelen. Giet de siroop vervolgens door een zeef.

2. Giet het citrussap, pompelmoessap, de gembershots en de 0% gin in een shaker en vul verder aan met ijs. Shake krachtig.

3. Vul 4 longdrinkglazen met ijs. Giet er telkens 2 eetlepels basilicumsiroop in en vul de glazen verder met het koele citrus-gembersap. Werk af met verse basilicum en een limoenschijfje.