
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Water Water | 100 ml ml | |
Basilicum Basilicum | ||
Suiker Suiker | 50 g g | |
Gembershot
Gembershot (shots) | 4 | |
Pompelmoessap Pompelmoessap | 200 ml ml | |
Sinaasappelsap Sinaasappelsap | 200 ml ml | |
Limoensap Limoensap | 100 ml ml | |
Limoenen
Limoen (schijfjes) | 1 | |
Gin
Gin (0%) | 20 cl cl | |
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCitrus-gembermocktail
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Haal de blaadjes van het bosje basilicum. Breng het water met de suiker aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Zet het vuur uit en voeg de basilicum toe. Laat minstens 30 minuten trekken en volledig afkoelen. Giet de siroop vervolgens door een zeef.
2. Giet het citrussap, pompelmoessap, de gembershots en de 0% gin in een shaker en vul verder aan met ijs. Shake krachtig.
3. Vul 4 longdrinkglazen met ijs. Giet er telkens 2 eetlepels basilicumsiroop in en vul de glazen verder met het koele citrus-gembersap. Werk af met verse basilicum en een limoenschijfje.