
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Roomkaas Roomkaas | 200 g g | ||
Suiker Suiker | 80 g g | ||
Eieren Ei | 3 | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 80 g g | ||
Volle melk Volle melk | 5 cl cl | ||
Gin Gin | 5 cl cl | ||
Kiwi's Kiwi | 4 | ||
Muntblaadjes
Muntblaadje (voor de afwerking) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listClafoutis met kiwi
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Schil de kiwi’s en snijd in gelijke blokjes. Doe ze in een siliconenvorm of kleinere vormpjes. Meng de rest van de ingrediënten en voeg ze toe aan de bakvorm(pjes). Bak gedurende een 20-tal minuten in de voorverwarmde oven.
- Schik een stukje clafoutis op een bord en werk af met een extra lepeltje roomkaas en een blaadje munt.