
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Venkels
Venkel (venkelgroen) | 2 |
Voor het suikerwater
Water Water | 100 ml ml | |
Suiker Suiker | 100 g g |
Voor de cocktail
Suikerwater Suikerwater | 12,5 ml ml | |
Pompelmoessap Pompelmoessap | 60 ml ml | |
Venkelsap
Venkelsap (geperst uit de venkels) | 12,5 ml ml | |
Gin Gin | 40 ml ml | |
Spuitwater Spuitwater | ||
Venkels Venkel | ||
Pompelmoes Pompelmoes | 1 partjes partje | |
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCocktail 'Finocchio'
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Voor het suikerwater: laat het water en de suiker opkoken totdat de suiker volledig gesmolten is en laat vervolgens volledig afkoelen.
- Was en snijd de venkel grof. Draai door de centrifuge tot sap.
- Doe de ijsblokjes, het venkelsap, het suikerwater, het pompelmoessap en de gin in een shaker. Shake kort.
- Doe ijsblokjes in een glas. Zeef de cocktail en giet in het glas. Voeg spuitwater toe.
- Werk af met een takje venkelgroen en een partje pompelmoes.