De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Cocktail-ijsjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voor de champagnecocktail met rood fruit

Champagne Champagne37,5 cl cl
Sinaasappels Sinaasappel
(geperst)
1
Bitterol Bitterol8 tl tl
Frambozen Framboos4 - 6
Aardbeien Aardbei
(in plakjes)
3 - 4
Granaatappels Granaatappel0,5
Tijmblaadjes Tijmblaadjes2 tl tl

Voor de blueberry mojito

Suiker Suiker4 el el
Water Water200 ml ml
Muntblaadjes Muntblaadje
Limoensap Limoensap8 el el
Limoenen Limoen
(in partjes)
2 schijfjes schijfje
Witte rum Witte rum24 ml ml
Blauwe bessen Blauwe bes100 g g

Cocktail-ijsjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(5)

Bereiding

Voor de champagnecocktail met rood fruit:

  1. Verdeel het rood fruit en de tijm over ijsjesvormpjes.
  2. Giet er het sinaasappelsap en de Bitterol over. Schenk er de champagne bij. Steek er een houten stokje in.
  3. Zet minstens 4 uur in de diepvries.

Voor de blueberry mojito:

  1. Doe de bessen, de suiker en het limoensap in een maatbeker. Stamp alles met een houten lepel grof.
  2. Verdeel de muntblaadjes en de limoenpartjes over de ijsjesvormpjes. Giet er de blauwe bessen en de rum bij en vul aan met het water. Steek er een houten stokje in.
  3. Zet 4 uur in de vriezer.