
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor de champagnecocktail met rood fruit
Champagne Champagne | 37,5 cl cl | ||
Sinaasappels
Sinaasappel (geperst) | 1 | ||
Bitterol Bitterol | 8 tl tl | ||
Frambozen Framboos | 4 - 6 | ||
Aardbeien
Aardbei (in plakjes) | 3 - 4 | ||
Granaatappels Granaatappel | 0,5 | ||
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | 2 tl tl |
Voor de blueberry mojito
Suiker Suiker | 4 el el | ||
Water Water | 200 ml ml | ||
Muntblaadjes Muntblaadje | |||
Limoensap Limoensap | 8 el el | ||
Limoenen
Limoen (in partjes) | 2 schijfjes schijfje | ||
Witte rum Witte rum | 24 ml ml | ||
Blauwe bessen Blauwe bes | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCocktail-ijsjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Voor de champagnecocktail met rood fruit:
- Verdeel het rood fruit en de tijm over ijsjesvormpjes.
- Giet er het sinaasappelsap en de Bitterol over. Schenk er de champagne bij. Steek er een houten stokje in.
- Zet minstens 4 uur in de diepvries.
Voor de blueberry mojito:
- Doe de bessen, de suiker en het limoensap in een maatbeker. Stamp alles met een houten lepel grof.
- Verdeel de muntblaadjes en de limoenpartjes over de ijsjesvormpjes. Giet er de blauwe bessen en de rum bij en vul aan met het water. Steek er een houten stokje in.
- Zet 4 uur in de vriezer.