
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Cocktailbrochettes Cocktailbrochettes | 560 g g | |
Multicolorsalades Multicolorsla | 1 | |
Frieten Frieten | 1 kg kg | |
Tomatenblokjes Tomatenblokjes | 700 g g | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Basilicum Basilicum | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Boter Boter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCocktailbrochettes met Provençaalse saus, multicolorsla en frietjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Slecht weer? Geniet ook binnenshuis van heerlijk vers BBQ-vlees dankzij dit receptidee!
- Snipper de ui en knoflook fijn.
- Was en snij de paprika en courgette in blokjes. Was ook de multicolorsalade.
- Fruit de ui en knoflook glazig in een klontje boter. Voeg daarna de groenten toe en laat ze meestoven.
- Kruid alles met peper, zout, oregano en basilicum.
- Voeg de tomatenblokjes toe.
- Laat de Provençaalse saus op een laag vuur stoven tot wanneer de groenten beetgaar zijn en bak ondertussen de frietjes.
- Verhit een flinke scheut olijfolie in een grillpan en bak de brochettes.
- Serveer de brochettes met de Provençaalse saus, de frietjes en de multicolorsla.