De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Cocktailbrochettes met Provençaalse saus, multicolorsla en frietjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Cocktailbrochettes Cocktailbrochettes560 g g
Multicolorsalades Multicolorsla1
Frieten Frieten1 kg kg
Tomatenblokjes Tomatenblokjes700 g g
Rode paprika's Rode paprika1
Courgettes Courgette1
Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Basilicum Basilicum
Gedroogde oregano Gedroogde oregano
Olijfolie Olijfolie
Boter Boter

Cocktailbrochettes met Provençaalse saus, multicolorsla en frietjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(0)

Bereiding

Slecht weer? Geniet ook binnenshuis van heerlijk vers BBQ-vlees dankzij dit receptidee!

  1. Snipper de ui en knoflook fijn.
  2. Was en snij de paprika en courgette in blokjes. Was ook de multicolorsalade.
  3. Fruit de ui en knoflook glazig in een klontje boter. Voeg daarna de groenten toe en laat ze meestoven.
  4. Kruid alles met peper, zout, oregano en basilicum.
  5. Voeg de tomatenblokjes toe.
  6. Laat de Provençaalse saus op een laag vuur stoven tot wanneer de groenten beetgaar zijn en bak ondertussen de frietjes.
  7. Verhit een flinke scheut olijfolie in een grillpan en bak de brochettes.
  8. Serveer de brochettes met de Provençaalse saus, de frietjes en de multicolorsla.