
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 2 vellen vel | ||
Confituur
Confituur (Nieuwe oogst: aardbei of rabarber) | 450 g g | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Suiker Suiker | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listConfituurtaart van nieuwe oogst
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Rol één vel bladerdeeg met bakpapier uit op de bakplaat.
- Bedek met confituur tot ongeveer de breedte van een vinger verwijderd van de boord.
- Snijd het tweede vel bladerdeeg in reepjes en leg het gekruist op de confituur.
- Bestrijk het deeg met een geklopt ei.
- Bestrooi met suiker.
- Bak de taart 35 tot 40 minuten op 200 °C.
- Eens afgekoeld is ze klaar om te serveren.