Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bloemmix voor ciabatta Bloemmix voor ciabatta | 500 g g | |
Water Water | 310 ml ml | |
Rumsteaks
Rumsteak (of gepelde steak) | 450 g g | |
Aardappelen
Aardappel (in kleine blokjes) | 450 | |
Pastinaken
Pastinaak (in kleine blokjes) | 250 g g | |
Wortelen
Wortel (in kleine blokjes) | 1 | |
Uien
Ui (fijngesnipperd) | 2 | |
Eieren
Ei (losgeklopt) | 1 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCornish Pasty
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kneed de bloem met het water tot een soepel, elastisch deeg. Wikkel het deeg in plastic folie en leg minstens 1 uur in de koelkast.
- Snijd het vlees in kleine blokjes. Verwarm de oven voor op 170°C. Rol het deeg uit tot een grote lap. Steek er 8 ronde cirkels van 20 cm doorsnee uit. Schep in het midden van elke deegcirkel een lepel groente (ui + pastinaak + wortel + aardappel) en verdeel er dan het vlees over. Kruid met peper en zout. Bevochtig de randen van de deegcirkels met wat water en vouw ze rondom dicht.
- Leg de pasteitjes op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bestrijk ze met het losgeklopte ei en bak ze dan in 40 minuten goudbruin en gaar.