Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Courgettes Courgette | 2 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (grof gehakt) | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Eieren Ei | 1 | |
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 100 g g | |
Melk Melk | 200 ml ml | |
Tarwebloem Tarwebloem | 150 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCourgettekoekjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rasp de courgetten, doe in een zeef en duw met een lepel al het vocht eruit. Hak de lente-ui en pers de knoflook fijn. Meng alles onder elkaar.
- Maak een beslag van de bloem, het ei, de melk, peper en zout. Voeg het courgettemengsel toe en meng alles door elkaar. Meng de kaas door het beslag.
- Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Schep vier hoopjes beslag in de pan en bak de koekjes langs beide kanten goudbruin.
TIP: Lekker met een yoghurtdip.