
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Courgettes Courgette | 2 | ||
Aardappelen
Aardappel (klein) | 1 | ||
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (fijngesneden) | 1 | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | ||
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | ||
Mosterd Mosterd | 1,5 el el | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1,5 l l | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCourgettesoep met mosterd
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Was de courgettes en snijd ze zonder te schillen in blokjes
- Schil de aardappel en snijd hem in blokjes.
- Verwarm wat olijfolie in een kookpot. Voeg de ui, de knoflook, de courgettes en de aardappel toe en laat enkele minuutjes zachtjes stoven.
- Zet nu het vuur iets harder en voeg de kruiden en de mosterd (naar smaak) toe.
- Wanneer je de curry begint te ruiken kan je de kippenbouillon bij de groenten gieten. Kook alles gaar in 20 minuten.
- Pureer de soep met je staafmixer en werk af met peper en zout.