
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Courgettes Courgette | 2 | |
Aardappelen
Aardappel (klein) | 1 | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (fijngesneden) | 1 | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Mosterd Mosterd | 1,5 el el | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1,5 l l | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCourgettesoep met mosterd
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Was de courgettes en snijd ze zonder te schillen in blokjes
- Schil de aardappel en snijd hem in blokjes.
- Verwarm wat olijfolie in een kookpot. Voeg de ui, de knoflook, de courgettes en de aardappel toe en laat enkele minuutjes zachtjes stoven.
- Zet nu het vuur iets harder en voeg de kruiden en de mosterd (naar smaak) toe.
- Wanneer je de curry begint te ruiken kan je de kippenbouillon bij de groenten gieten. Kook alles gaar in 20 minuten.
- Pureer de soep met je staafmixer en werk af met peper en zout.