
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Couscous Couscous | 300 g g | ||
Kipfilets Kipfilet | 600 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Kippenkruiden Kippenkruiden | 1 el el | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | |||
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 250 g g | ||
Rode uien
Rode ui (in halve maantjes) | 1 | ||
Zwarte olijven
Zwarte olijf (ontpit, in ringen gesneden) | 15 | ||
komkommers
Komkommer (in linten gesneden (met een dunschiller)) | 1 | ||
Platte peterselie
Platte peterselie (fijngehakt ) | 15 g g | ||
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | ||
Honing Honing | 1 el el | ||
Citroenen Citroen | 0,5 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCouscous-bowl met gegrilde kip
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de couscous klaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
- Kruid de kip met peper, zout en kippenkruiden. Voeg een scheutje olijfolie toe en laat even marineren.
- Verhit een grillpan over een hoog vuur en gril de kipfiletreepjes aan beide kanten gaar.
- Maak de vinaigrette door de mosterd met de honing en het citroensap te mengen. Voeg nu, al kloppend, olijfolie toe tot je een mooi gebonden vinaigrette hebt. Kruid met peper en zout.
- Maak de couscous met een vork los, meng er de platte peterselie door en verdeel over kommetjes. Schik er de groenten en kipreepjes op en werk af met de vinaigrette.