De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Couscous-bowl met gegrilde kip_play_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Couscous Couscous300 g g
Kipfilets Kipfilet600 g g
Peper Peper
Zout Zout
Kippenkruiden Kippenkruiden1 el el
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
250 g g
Rode uien Rode ui
(in halve maantjes)
1
Zwarte olijven Zwarte olijf
(ontpit, in ringen gesneden)
15
komkommers Komkommer
(in linten gesneden (met een dunschiller))
1
Platte peterselie Platte peterselie
(fijngehakt )
15 g g
Mosterd Mosterd1 tl tl
Honing Honing1 el el
Citroenen Citroen0,5

Couscous-bowl met gegrilde kip

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(119)

Bereiding

  1. Maak de couscous klaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
  2. Kruid de kip met peper, zout en kippenkruiden. Voeg een scheutje olijfolie toe en laat even marineren.
  3. Verhit een grillpan over een hoog vuur en gril de kipfiletreepjes aan beide kanten gaar.
  4. Maak de vinaigrette door de mosterd met de honing en het citroensap te mengen. Voeg nu, al kloppend, olijfolie toe tot je een mooi gebonden vinaigrette hebt. Kruid met peper en zout.
  5. Maak de couscous met een vork los, meng er de platte peterselie door en verdeel over kommetjes. Schik er de groenten en kipreepjes op en werk af met de vinaigrette.