Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten
Sjalot (fijngehakt) | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst ) | 1 | |
Koriander
Koriander (fijngehakt) | ||
Muntblaadjes
Muntblaadje (fijngehakt) | ||
Couscous Couscous | 200 g g | |
Kippenbouillon
Kippenbouillon (heet) | 400 ml ml | |
Kikkererwten Kikkererwten | 400 g g | |
Amandelnoten
Amandelnoot (grof gehakt) | ||
Granaatappelpitten Granaatappelpitten | 50 g g | |
Honing Honing | 1 el el | |
Limoenen
Limoen (sap) | 1 | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCouscous-kikkererwtensalade met granaatappelpitjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Fruit de sjalotten en knofl ook glazig inolijfolie. Zet het vuur uit. Voeg de couscoustoe, giet er de bouillon over, dek afen laat 5 minuten wellen. Roer los meteen vork en laat afkoelen.
- Maak een dressing van de honing,mosterd, het limoensap en een scheutjeolijfolie. Breng op smaak met peper enzout.
- Schep alle ingrediënten in laagjes inweckpotten. Neem de dressing apart mee.