De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Couscous-kikkererwtensalade met granaatappelpitjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sjalotten Sjalot
(fijngehakt)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst )
1
Koriander Koriander
(fijngehakt)
Muntblaadjes Muntblaadje
(fijngehakt)
Couscous Couscous200 g g
Kippenbouillon Kippenbouillon
(heet)
400 ml ml
Kikkererwten Kikkererwten400 g g
Amandelnoten Amandelnoot
(grof gehakt)
Granaatappelpitten Granaatappelpitten50 g g
Honing Honing1 el el
Limoenen Limoen
(sap)
1
Mosterd Mosterd1 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Couscous-kikkererwtensalade met granaatappelpitjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(13)

Bereiding

  1. Fruit de sjalotten en knofl ook glazig inolijfolie. Zet het vuur uit. Voeg de couscoustoe, giet er de bouillon over, dek afen laat 5 minuten wellen. Roer los meteen vork en laat afkoelen.
  2. Maak een dressing van de honing,mosterd, het limoensap en een scheutjeolijfolie. Breng op smaak met peper enzout.
  3. Schep alle ingrediënten in laagjes inweckpotten. Neem de dressing apart mee.