
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Couscous Couscous | 240 g g | ||
Platte peterselie Platte peterselie | 1 bosjes bosje | ||
Munt Munt | takjes takje | ||
Tomaten Tomaat | 4 | ||
Citroenen Citroen | 0,5 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Gehaktbalbrochettes Gehaktbalbrochette | 8 | ||
Bieslook Bieslook | 10 g g | ||
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCouscous met gehaktbalbrochette
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de couscous volgens de instructies op de verpakking klaar.
- Hak de platte peterselie en enkele takjes munt heel fijn.
- Ontpit de tomaten en snijd in heel fijne blokjes.
- Pers het sap van de citroen.
- Maak met de vork de couscouskorreltjes los. Meng er de peterselie, de munt, de tomatenblokjes, het citroensap en een flinke geut olijfolie door. Breng op smaak met peper en zout.
- Grill de minigehaktbalbrochettes in 3 à 4 minuten aan beide kanten op de BBQ gaar.
- Hak de bieslook fijn en meng met de yoghurt op Griekse wijze en een geutje olijfolie. Proef en breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de couscous met de minigehaktbalbrochettes en de yoghurtdressing.
BBQ-tips:
- Ontsmet de rooster vooraf met een citroen.
- Leg de rooster een nacht in de tuin, de ochtenddauw doet de schoonmaak.
- Ga met een halve ui over de rooster om vuil los te maken.