Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Couscous Couscous | 240 g g | |
Platte peterselie Platte peterselie | 1 bosjes bosje | |
Munt Munt | takjes takje | |
Tomaten Tomaat | 4 | |
Citroenen Citroen | 0,5 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Gehaktbalbrochettes Gehaktbalbrochette | 8 | |
Bieslook Bieslook | 10 g g | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCouscous met gehaktbalbrochette
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de couscous volgens de instructies op de verpakking klaar.
- Hak de platte peterselie en enkele takjes munt heel fijn.
- Ontpit de tomaten en snijd in heel fijne blokjes.
- Pers het sap van de citroen.
- Maak met de vork de couscouskorreltjes los. Meng er de peterselie, de munt, de tomatenblokjes, het citroensap en een flinke geut olijfolie door. Breng op smaak met peper en zout.
- Grill de minigehaktbalbrochettes in 3 à 4 minuten aan beide kanten op de BBQ gaar.
- Hak de bieslook fijn en meng met de yoghurt op Griekse wijze en een geutje olijfolie. Proef en breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de couscous met de minigehaktbalbrochettes en de yoghurtdressing.
BBQ-tips:
- Ontsmet de rooster vooraf met een citroen.
- Leg de rooster een nacht in de tuin, de ochtenddauw doet de schoonmaak.
- Ga met een halve ui over de rooster om vuil los te maken.