Couscousbowl met avocado, buffelburrata en een eitje

Couscousbowl met avocado, buffelburrata en een eitje
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kerstomaten in een ovenschaal, druppel er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 12 minuten in de oven. Kook de eieren in 6 minuten halfzacht. Spoel onder koud water, pel en halveer.

  2. Bereid de couscous zoals vermeld op de verpakking. Bak de gesnipperde sjalot met de geperste look glazig in olijfolie. Schep samen met de munt onder de couscous. Kruid met peper en zout. Laat de spinazie in delen slinken in olijfolie. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Snij de avocado’s en buffelburrata in plakjes.

  3. Verdeel alle ingrediënten over 4 kommen. Schep er een lepel yoghurt op, druppel er nog wat olijfolie over en kruid met peper en zout.