De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Couscousbowl met avocado, buffelburrata en een eitje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Couscous Couscous180 g g
Sjalotten Sjalot1
Teentjes knoflook Teentje knoflook0,5
Munt Munt
(fijngehakt)
2 el el
Kerstomaten Kerstomaat200 g g
Bladspinazie Bladspinazie250 g g
Avocado's Avocado2
Burrata Burrata125 g g
Eieren Ei4
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze4 el el
Nootmuskaat Nootmuskaat0,5 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Couscousbowl met avocado, buffelburrata en een eitje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(60)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kerstomaten in een ovenschaal, druppel er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 12 minuten in de oven. Kook de eieren in 6 minuten halfzacht. Spoel onder koud water, pel en halveer.
  2. Bereid de couscous zoals vermeld op de verpakking. Bak de gesnipperde sjalot met de geperste look glazig in olijfolie. Schep samen met de munt onder de couscous. Kruid met peper en zout. Laat de spinazie in delen slinken in olijfolie. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Snij de avocado’s en buffelburrata in plakjes.
  3. Verdeel alle ingrediënten over 4 kommen. Schep er een lepel yoghurt op, druppel er nog wat olijfolie over en kruid met peper en zout.