Couscouskoekjes met avocado-hummus

Couscouskoekjes met avocado-hummus
MoeilijkheidMakkelijk
Koken35 min

Voorbereiding

  1. Meng de couscous met het currypoeder. Giet er de hete bouillon over, dek af en laat 5 minuten wellen. Roer los met een vork en laat afkoelen.

  2. Doe de kikkererwten, het vruchtvlees van de avocado's, de look, het citroensap en een scheutje olijfolie in een blender en mix glad. Breng op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.

  3. Schep de rode ui en de koriander onder de couscous. Schep de helft in een blender. Voeg de eieren toe en mix glad. Roer er de rest van de couscous onder, kruid met peper en zout en vorm er koekjes van. Bak ze goudbruin in hete olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Schep de hummus op de borden en leg er de koekjes bij. Werk af met de pijnboompitten en extra koriander.