
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Couscous Couscous | 250 g g | |
Rode uien
Rode ui (fijngesnipperd) | 1 | |
Eieren Ei | 2 | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 0,5 tl tl | |
Groentebouillon Groentebouillon | 3 g g | |
Water Water | 250 ml ml | |
Koriander
Koriander ( fijngesneden) | 4 el el | |
Avocado's Avocado | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Kikkererwten
Kikkererwten (gespoeld & uitgelekt) | 250 g g | |
Citroenen
Citroen (geperst) | 0,5 | |
Pijnboompitten
Pijnboompitten (geroosterd) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCouscouskoekjes met avocado-hummus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de couscous met het currypoeder. Giet er de hete bouillon over, dek af en laat 5 minuten wellen. Roer los met een vork en laat afkoelen.
- Doe de kikkererwten, het vruchtvlees van de avocado's, de look, het citroensap en een scheutje olijfolie in een blender en mix glad. Breng op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.
- Schep de rode ui en de koriander onder de couscous. Schep de helft in een blender. Voeg de eieren toe en mix glad. Roer er de rest van de couscous onder, kruid met peper en zout en vorm er koekjes van. Bak ze goudbruin in hete olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Schep de hummus op de borden en leg er de koekjes bij. Werk af met de pijnboompitten en extra koriander.