De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Crackers met in bier gestoofd witloof en bloedworst_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Stronkjes witloof Stronkje witloof3
Bruine suiker Bruine suiker1 el el
Donker bier Donker bier100 ml ml
Ricotta Ricotta150 g g
Tijmblaadjes Tijmblaadjes2 el el
Bloedworsten Bloedworst2
Crackers Cracker
(kerstboomvorm)
12
Kerstvormzoutjes Kerstvormzoutje
(verkruimeld)
5
Boter Boter
Zout Zout
Peper Peper

Crackers met in bier gestoofd witloof en bloedworst

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(0)

Bereiding

  1. Snij het witloof in reepjes en verwijder de harde kern. Stoof het witloof 2 minuten in hete boter. Voeg de suiker toe en blus met het bier. Laat 8 minuten stoven met het deksel op de pan.
  2. Meng de ricotta met de helft van de tijm. Kruid met peper en zout. Bak de bloedworsten in boter gaar. Snij daarna in plakjes van 1 centimeter.
  3. Besmeer elke cracker met de ricotta. Verdeel er het witloof, de stukjes bloedworst en de resterende tijm over. Werk af met de verkruimelde kerstvormzoutjes.

Gelijkaardige recepten

Gourmetschotel met XL christmas buddha bowl

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gourmetschotel met XL christmas buddha bowl
60 min.
(0)
Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje
30 min.
(0)
Hartige bloemkool-preigebakjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hartige bloemkool-preigebakjes
50 min.
(0)
Toast met kwartel en druiven

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Toast met kwartel en druiven
30 min.
(0)
Waterzooi van kreeft en sint-jakobsvruchten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Waterzooi van kreeft en sint-jakobsvruchten
30 min.
(1)
Toast pompoenconfituur met gerookte eend en dadels

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Toast pompoenconfituur met gerookte eend en dadels
60 min.
(0)
Kaaskuipjes met gerookte zalmmousse

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kaaskuipjes met gerookte zalmmousse
25 min.
(0)
Black Angus Bresaolarolletjes met oude geitenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Black Angus Bresaolarolletjes met oude geitenkaas
15 min.
(0)
Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise
40 min.
(0)
Kaas-witloofsoufflé

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kaas-witloofsoufflé
45 min.
(0)
Gegrilde knolselderplakjes met kastanjechampignons en bospaddenstoelenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gegrilde knolselderplakjes met kastanjechampignons en bospaddenstoelenkaas
45 min.
(0)
Bruschetta met tapenade van spruitjes, parma en balsamicocrème

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Bruschetta met tapenade van spruitjes, parma en balsamicocrème
25 min.
(0)
Bloemkool-knolseldersoep met roomkaasballetjes en pico’s

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Bloemkool-knolseldersoep met roomkaasballetjes en pico’s
40 min.
(0)
Broccolisoep met hartige macarons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Broccolisoep met hartige macarons
25 min.
(0)
Gebakken zalmblokjes met erwtenzalf

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gebakken zalmblokjes met erwtenzalf
40 min.
(1)