De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Croissantschaal met Serranoham en Crémeux de Normandie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Croissants Croissant4
Bieslook Bieslook
(fijngehakte )
2 el el
Mosterd Mosterd2 el el
serranoham serranoham8 sneetjes sneetje
Crémeux de Normandie Crémeux de Normandie
(in plakjes )
200 g g
Eieren Ei3
Melk Melk170 ml ml
Kookroom Kookroom100 ml ml
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Croissantschaal met Serranoham en Crémeux de Normandie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(74)

Bereiding

 

  1. Halveer de croissants in de lengte en bestrijk de snijvlakken met mosterd. Verdeel de ham en de kaas over de onderste helften van de croissants en leg er de bovenste helften terug op.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts de eieren met de melk en de room en kruid met peper en zout. Vet een ronde ovenschaal in met boter en leg er de croissants dicht op elkaar in. Giet er het eiermengsel over en laat 15 minuten wellen. Draai de croissants af en toe om.
  3. Zet de ovenschaal 25 minuten in de oven tot het eimengsel gestold is. Werk voor het serveren af met de bieslook.