
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Croissants Croissant | 4 | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakte ) | 2 el el | ||
Mosterd Mosterd | 2 el el | ||
serranoham serranoham | 8 sneetjes sneetje | ||
Crémeux de Normandie
Crémeux de Normandie (in plakjes ) | 200 g g | ||
Eieren Ei | 3 | ||
Melk Melk | 170 ml ml | ||
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | ||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCroissantschaal met Serranoham en Crémeux de Normandie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Halveer de croissants in de lengte en bestrijk de snijvlakken met mosterd. Verdeel de ham en de kaas over de onderste helften van de croissants en leg er de bovenste helften terug op.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts de eieren met de melk en de room en kruid met peper en zout. Vet een ronde ovenschaal in met boter en leg er de croissants dicht op elkaar in. Giet er het eiermengsel over en laat 15 minuten wellen. Draai de croissants af en toe om.
- Zet de ovenschaal 25 minuten in de oven tot het eimengsel gestold is. Werk voor het serveren af met de bieslook.