
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Roggebroodjes
Roggebroodje (met rozijnen) | 8 sneetjes sneetje | |
Salami
Salami (met hazelnoten) | 24 sneetjes sneetje | |
Kaas Kaas | 16 sneetjes sneetje | |
Rucola Rucola | 100 g g | |
Balsamicoazijn Balsamicoazijn | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | ||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCroque van roggebrood met salami en abdijkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Beleg per persoon één sneetje brood met abdijkaas en salami.
- Schik de rucola erop.
- Smeer de bovenste snede roggebrood in met honing en besprenkel met balsamicoazijn. Leg er een sneetje abdijkaas en nog een sneetje salami op.
- Leg de belegde sneetjes op elkaar en bestrijk de toast aan beide kanten met wat olijfolie.
- Schik op bakpapier of een siliconenmat en bak aan ieder kant 3 minuten.
- Snijd doormidden en schik daarbij wat extra rucola, besprenkeld met olijfolie.