De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Croque van roggebrood met salami en abdijkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Roggebroodjes Roggebroodje
(met rozijnen)
8 sneetjes sneetje
Salami Salami
(met hazelnoten)
24 sneetjes sneetje
Kaas Kaas16 sneetjes sneetje
Rucola Rucola100 g g
Balsamicoazijn Balsamicoazijn
Vloeibare honing Vloeibare honing
Olijfolie Olijfolie

Croque van roggebrood met salami en abdijkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(7)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Beleg per persoon één sneetje brood met abdijkaas en salami.
  3. Schik de rucola erop.
  4. Smeer de bovenste snede roggebrood in met honing en besprenkel met balsamicoazijn. Leg er een sneetje abdijkaas en nog een sneetje salami op.
  5. Leg de belegde sneetjes op elkaar en bestrijk de toast aan beide kanten met wat olijfolie.
  6. Schik op bakpapier of een siliconenmat en bak aan ieder kant 3 minuten.
  7. Snijd doormidden en schik daarbij wat extra rucola, besprenkeld met olijfolie.