
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broodrestjes Broodrestjes | ||
Olijfolie
Olijfolie (of boter) | 2 el el | |
Limoenen Limoen | 1 | |
Harde kaas naar keuze Harde kaas naar keuze | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Peterselie Peterselie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCroutons op 3 wijzen: met limoen, kaas of knoflook
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij het brood in blokjes. Bak deze krokant op een matig vuur in de olijfolie of boter.
- Werk af met een beetje zeste van limoen of met geraspte harde kaas of met gesnipperde knoflook en een handvol peterselie. Kruid de croutons met een beetje peper en zout.
- Indien je afwerkt met de knoflook en peterselie, bak deze dan even mee met de croutons.