De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Croutons op 3 wijzen: met limoen, kaas of knoflook

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Broodrestjes Broodrestjes
Olijfolie Olijfolie
(of boter)
2 el el
Limoenen Limoen1
Harde kaas naar keuze Harde kaas naar keuze
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Peterselie Peterselie
Peper Peper
Zout Zout

Croutons op 3 wijzen: met limoen, kaas of knoflook

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(3)

Bereiding

  1. Snij het brood in blokjes. Bak deze krokant op een matig vuur in de olijfolie of boter.
  2. Werk af met een beetje zeste van limoen of met geraspte harde kaas of met gesnipperde knoflook en een handvol peterselie. Kruid de croutons met een beetje peper en zout.
  3. Indien je afwerkt met de knoflook en peterselie, bak deze dan even mee met de croutons.